Koulutukset

Koulutukset

Koulutuksiemme tavoitteena on aina asioiden, tavoitteiden, ihmisten, yritysten tai yhteistyön kehittäminen. Tilaa valmis koulutus, tai ota yhteyttä, niin rakennamme sinulle tarpeitasi vastaavan koulutuksen.

 

Aihepiireinä ovat muun muassa:

  • Esimies- ja alaistaidot
  • Esiintymistaidot ja vakuuttaminen
  • Itsensä kehittäminen ja johtaminen
  • Asiakaspalvelu

Onnistumisen organisointi

eli päivän oman elämän hallintaan ja selviytymiseen

Päivän aikana kartoitetaan vähän maailman menoa ja sen tuomia murehtimisen aiheita eli mikä meitä oikeastaan nykymenossa rassaa ja stressaa. Puhumme vähän jaksamisesta ja innostumisesta sekä pohdimme menestyksen merkkejä. Voisitko juuri sinä olla menestyjä?

Katselemme onnistumista ehkä vähän uudelta puolelta ja mietimme, miten mielikuva vaikuttaa toimintaani ja sen suuntaan. Miten teemme toiveista tavoitteita ja hyödynnämme omia asenteitamme oman onnistumisemme mahdollistamiseksi.

½ tai 1 päivä

Sietämätön työnilo

eli miten voin tehdä elämästäni helpompaa

Koulutuksen aikana lähdetään juuri tästä aamusta ja sinusta. Tarkastellaan vähän erilaisia työkulttuureja ja tunnistetaan, miten tämä kulttuuri vaikuttaa meihin ja tapaamme toimia.

Arvioimme esimiestyön vaikutusta koko työyhteisöön ja juuri minuun itseeni.  Arvioimme myös sitä, mikä meitä työyhteisössä ottaa päähän ja millaisia työkavereita me olemme toinen toisillemme.

Erilaisuus on usein epäsovun syy. Siksi teemme jokaiselle henkilökohtaisen vuorovaikutusarvion, joka auttaa näkemään itsessä ja muissa enemmän vahvuuksia ja toisaalta ymmärtämään erilaisia tapoja toimia.

½ tai 1 päivä

Johtaminen alkaa vastuunotosta

Haluatko oppia johtamaan itseäsi ja muita paremmin? Mietitkö kuinka alaiset saisi kantamaan vastuuta?

Vastuu tai sen välttely toimii saman kaavan mukaan kaikissa ihmisissä. Vastuullisuus ei siis ole luonteenpiirre vaan prosessi, jonka voi nähdä toisissa ja jota voi opettaa ja oppia.

Tässä koulutuksessa opit tunnistamaan vastuuprosessin itsessäsi ja muissa. Opit valitsemaan johtamismenetelmät siten, että ne tukevat vastuunottamista ja ymmärrät johtajan mielentilan vaikutuksen alaisiin ja organisaatioihin. Lisäksi saat työkaluja vastuuprosessin harjoittamiseen omassa elämässäsi.

½ päivä